• Banner Selfstorage Helmond
 • Banner Selfstorage Helmond
 • Banner Selfstorage Helmond
 • Banner Selfstorage Helmond
 • Banner Selfstorage Helmond
 • Banner Selfstorage Helmond
 • Banner Selfstorage Helmond
 • Banner Selfstorage Helmond
 • Banner Selfstorage Helmond
 • Banner Selfstorage Helmond
 • Banner Selfstorage Helmond

Aanbieding

Self storage in Venray

In ons SelfStorage Helmond gebouw vindt u 400 uiterst moderne opslagruimtes in meer dan 25 afmetingen. Wij hebben ruimete voor miniopslag, maar ook voor grote opslag hebben wij veel mogelijkheden. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons hun goederen voordelig en beveiligd opslaan voor een onbepaalde tijd, Met prima service, ruime openingstijden en goedkope tarieven zijn wij al jaren een toonaangevende oplossing voor iedereen met behoefte aan extra opslag in de omgeving Venray!

Selfstorage Helmond ligt op 25 kilometer van Venray.

Ontdek onze garageboxen

Self storage in Venray

Zowel voor particulieren als voor bedrijven uit Venray is het huren van opslagruimte bij SelfStorage Helmond ideaal. Wij hebben zeer veel opslagruimtes die voor allerlei doeleinden worden gebruikt. U kunt hier bijvoorbeeld meubels opslaan i.v.m. een verhuizing of emigratie. Maar ook zakelijk kunt u de opslagruimtes gebruiken bijvoorbeeld als archief, voor gereedschap of voor seizoensgebonden inventaris. Onze voorwaarden zijn flexibel en wij denken graag met u mee bij de keuze van de geschikte opslagruimte voor uw situatie.

Typen opslagboxen

SelfStorage Helmond beschikt over maar liefst 400 uiterst moderne opslagruimtes in meer dan 25 verschillende afmetingen. Er zit dus altijd een opslagbox voor u tussen die aan al uw wensen voldoet. Onze verschillende typen:

 • Opslagbox S; opslagruimtes van 4-15 m3. Ter indicatie: hier passen circa 50 dozen in en is ter grootte van een zolder 
 • Opslagbox M; opslagruimtes van 16-22 m3. Ter indicatie: hier passen meer dan 125 dozen in en is ter grootte van een kamer. 
 • Opslagbox L; dit is het grootste type dat wij verhuren. Deze opslagruimtes zijn 23 m3 en meer. Ter indicatie: hier passen meer dan 300 dozen in en is ter grootte van meer dan één kamer.

De bovengenoemde informatie is een indicatie van onze verschillende types. Zit uw gewenste opslagruimte er niet tussen? Dan kijken altijd of er een combinatie van 2 of meerdere boxen mogelijk is. 

Optimale beveiliging van uw self storage box

Uw eigendom is voor ons van belang. Daarom zorgen wij voor een complete beveiliging bij Selfstorage Helmond. Het pand is voorzien van een toegangscontrolesysteem, alarmsysteem inclusief bewegingsmelders met doormelding naar een alarmcentrale, een intercom- bereikbaarheidssysteem en een camera observatiesysteem met digitale opslag. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid per unit een individueel alarmsysteem te installeren (op aanvraag).

Voor het huren van een tijdelijke opslagruimte of permanente opslagruimte in Venray bent u bij Selfstorage Helmond aan het juiste adres!

 

Self storage in Venray

Opslagboxen met alarmsysteem

Alle units bij SelfStorage Helmond zijn naast toegangscontrole, camerabeveiliging en inbraakalarm op verzoek ook extra te beveiligen door middel van een individueel alarm per unit. Hiermee proberen wij een zo hoog mogelijk niveau van beveiliging voor u te realiseren. 

De grotere boxen die wij verhuren zijn standaard voorzien van een individueel alarmsysteem. Wilt u juist een kleinere box huren maar wenst u ook een alarmsysteem in uw opslagbox? Dan is dat zeker mogelijk! Op verzoek kunnen de kleinere boxen uitgevoerd worden met een alarmsysteem. 

Aanhangwagen huren?

Niet alleen het huren van diverse opslagboxen behoort bij ons tot de mogelijkheden, maar ook het huren van een aanhangwagen. Wanneer u een opslagbox bij SelfStorage Helmond heeft gehuurd krijgt u er een gratis aanhangwagen (te leen) bij, zodat u uw goederen veilig en gemakkelijk kunt vervoeren. 

Opslagruimte huren in Venray? 

Voor allerlei doeleinden kunt u bij SelfStorage Helmond een opslagbox huren, die verschillen qua afmetingen. Van een tijdelijke opslagruimte tot een opslagruimte voor minimaal een jaar, bij SelfStorage Helmond is het mogelijk. Ontdek onze opslagruimtes bij Venray en kies voor een ruime garagebox van SelfStorage Helmond. De boxen zijn tegen een scherp tarief te huren en beschikken over uitgebreide beveiliging. 

Opslagruimte huren

Openingstijden

Wanneer u bij ons in Helmond een opslagruimte huurt, kunt u hier 7 dagen per week heen. Wij zijn alle dagen geopend tussen 06.00 uur en 23.00 uur. In de tijd hier tussen is het gehele gebouw voor niemand toegankelijk en is het streng beveiligd. Door de ruime openingstijden kunt u op elk geschikt moment vanuit Venray naar Helmond komen. Ook voor andere steden in de omgeving zijn wij dé verhuurder van opslagruimtes zoals SomerenDeurne en Nuenen.

Wilt u graag een opslagruimte huren of wilt u meer informatie? Neem hier contact met ons op!

Wilt u graag een opslagruimte huren of wilt u meer informatie? Neem hier contact met ons op!