• Banner Selfstorage Helmond
 • Banner Selfstorage Helmond
 • Banner Selfstorage Helmond
 • Banner Selfstorage Helmond
 • Banner Selfstorage Helmond
 • Banner Selfstorage Helmond
 • Banner Selfstorage Helmond
 • Banner Selfstorage Helmond
 • Banner Selfstorage Helmond
 • Banner Selfstorage Helmond
 • Banner Selfstorage Helmond

Aanbieding

Garagebox huren

Zit u midden in een verhuizing en stapelen de spullen zich maar op? Of heeft u extra ruimte nodig voor de voorraad van uw webshop? Dan is een garagebox huren een slimme keuze. Bij Selfstorage Helmond kunt u een opslagbox huren voor al uw spullen, natuurlijk tegen een scherp tarief. U huurt bij Selfstorage Helmond al een box vanaf €40 per maand, dit is inclusief gratis aanhangwagen. Selfstorage Helmond beschikt over 400 moderne opslagruimtes in 25 verschillende afmetingen.

Voordelen van een garagebox huren

 • Gebruik als stalling
 • Gebruik als magazijn
 • Gebruik als bedrijfsruimte

Bespreek mogelijkheden

 

Garagebox Helmond huren voor opslag

De 400 moderne garageboxen bevinden zich in een beveiligd pand aan de Vlierdensedijk in Helmond. Klik hier voor de routebeschrijving.

Bent u woonachtig in Brabant en dus voor uw voorraadproducten of verhuisdozen op zoek naar een permanente of tijdelijke garagebox? Met meer dan 400 moderne garageboxen in 25 verschillende afmetingen is er altijd een garagebox die aan uw wensen voldoet. De garageboxen bevinden zich in een beveiligd pand (camera- en alarmsysteem). Daarnaast is er een toegangscontrolesysteem. Een goed beveiligde opslagbox is een must voor iedereen. Bij SelfStorage Helmond staat het dan ook hoog in het vaandel.

Garagagebox huren in Helmond

Een garagebox huren bij SelfStorage Helmond betekent niet alleen dat u nu een extra ruimte beschikbaar heeft om gereedschap, materialen of voorraden in op te slaan. Voordat dat ter sprake komt, moeten de spullen vervoert worden naar de opslagbox. Dat gaat eenvoudig met de gratis aanhanger (leen) die u bij het huren van een garagebox krijgt van ons. 

De hele dag de mogelijkheid hebben om uw garagebox te betreden is erg belangrijk en fijn. U kunt natuurlijk zomaar spullen nodig hebben of moeten gebruiken. De opslagboxen zijn zeven dagen per week van 06:00 tot 23:00 toegankelijk.

Garagebox voor particulieren

U heeft net een nieuwe woning gekocht, een paar middagen verhuizen is dan natuurlijk aan de orde. Een tijdelijke opslagruimte is het ideale plaatje, want een verhuizing gebeurt niet in een dag. En vooral als u lange afstanden moet afleggen, is het opslaan van uw verhuisdozen in een garagebox erg efficiënt en fijn. SelfStorage Helmond heeft ruime garageboxen voor particulieren. Neem direct contact met ons op voor de huur of vragen. 

Garagebox voor bedrijven

Bedrijven kunnen zomaar in een situatie terecht komen dat ze behoefte hebben aan extra ruimte. Het overdag overplaatsen van goederen is vaak niet mogelijk doordat het druk is; het moet dus in de avond. Om bedrijven tegemoet te komen, hanteert SelfStorage Helmond ruime openingstijden zodat bedrijven de mogelijkheid hebben om op elk gewenst tijdstip (tot 23:00) goederen over te plaatsen. Een garagebox huren kan voor ieder gewenst termijn.

Direct garagebox huren

 

Uw spullen zijn in goede handen

Uw spullen zijn waardevol en dat vind SelfStorage Helmond ook. Daarom hebben we diverse voorzorgsmaatregelen getroffen zodat uw spullen altijd veilig zijn. Zo zijn de garage boxen beveiligd met toegangscontrole, camerabeveiliging en inbraakalarm. 

Vraag een offerte aan

 

Wat kost een garagebox huren?

Type opslagbox

S

M

L

Kubieke meters m3

4-15

16-22

23 en meer

Aantal dozen

Circa meer dan 50

Circa meer dan 125

Circa meer dan 300

Ter grootte van

Zolder

1 kamer

Meer dan 1 kamer

Prijs vanaf €

40,00-95,00 p.m.

99,00-120,00 p.m.

vanaf 125,00 p.m.

Inclusief

Gratis aanhangwagen

Gratis aanhangwagen

Gratis aanhangwagen

 

Openingstijden Selfstorage Helmond

Huurders hebben de mogelijkheid om zeven dagen per week tussen 06.00 uur en 23.00 uur hun opslagruimte te gebruiken. De receptie is maandag t/m vrijdag geopend van 8.00 - 17.30. 

Telefonisch zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer 0492-544112.