• Banner Selfstorage Helmond
  • Banner Selfstorage Helmond
  • Banner Selfstorage Helmond
  • Banner Selfstorage Helmond
  • Banner Selfstorage Helmond
  • Banner Selfstorage Helmond
  • Banner Selfstorage Helmond
  • Banner Selfstorage Helmond
  • Banner Selfstorage Helmond
  • Banner Selfstorage Helmond
  • Banner Selfstorage Helmond

Aanbieding

Wanneer ga je een opslagruimte huren?

Bent u van plan om binnenkort te gaan verhuizen? Of heeft u momenteel ruimtegebrek om uw spullen op te slaan? Dan biedt Selfstorage dé mogelijkheid om tijdelijk een opslagruimte te huren. Voor nieuwe klanten bieden wij standaard een gratis vervoersservice, waardoor u gratis gebruik kunt maken van onze aanhangers of verhuiswagens.

Wanneer opslagruimte huren?

Een opslagruimte huur je wanneer je gebrek aan ruimte hebt. Dit komt vaak voor bij een verhuizing of een verbouwing. Dit geld voor zowel particulieren als bedrijven. Daarnaast is er ook vaak opslag van goederen, archief en inboedel nodig bij bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan seizoensproducten die maar tijdelijk worden verkocht, daarna worden deze weer opgeslagen. Voor alle tekort aan ruime, biedt SelfStorage Helmond de oplossing!

Ruime openingstijden bij SelfStorage Helmond

Onze opslagruimtes zijn tussen 06.00 uur en 23.00 uur bereikbaar voor onze huurders. Naast onze openingstijden is het gehele gebouw niet toegankelijk en wordt het geheel beveiligd met een volledig alarm, zodat wij de veiligheid van uw spullen kunnen waarborgen.

Voor vragen kunt u tussen maandag t/m vrijdag van 8.30 – 12.30 uur en van 13.30 – 17.30 uur, en op zaterdag tussen 08.00 uur tot 12.00 uur contact opnemen met onze receptie. Telefonische zijn wij ook bereikbaar op telefoonnummer 0492-544 112 op bovengenoemde tijden.

Tarieven opslagruimte huren

Wist u dat u al een opslagruimte kunt huren vanaf € 35,00 per maand, waarmee u beschikt over een opslagruimte van 6 tot 15 m3. Al onze opslagruimtes zijn inclusief gratis verhuisservice. 

Bekijk onze tarieven voor het huren van een opslagruimte.

Tijdelijke aanbieding opslagruimte huren

Momenteel hebben wij een aanbieding waarbij u een opslagruimte kunt huren voor 4 maanden en er slechts 3 hoeft te betalen. Een korting van maarliefst 25% korting op het huren van uw opslagruimte.

Opslag voor al uw spullen

Bent u aan het verhuizen en weet u niet waar al uw spullen naar toe moeten? Wij hebben meubelopslag op maat, deze is zowel veilig als voordelig. Hier kunt u de meubels kwijt tijdens een verbouwing of verhuizing. Door de verschillende afmetingen van onze opslagboxen zit er altijd een perfecte opslagbox voor u bij!

Wilt u graag al uw administratie opslaan, maar kunt u geen geschikte ruimte vinden? Onze archiefopslag is dan de oplossing voor u. Doordat in administratieve opslag de veiligheid erg belangrijk is, wordt de archiefopslag extra goed beschermd en beveiligd. 

Voor zowel particulieren als voor bedrijven kan het opslaan van goederen een enorm gedoe zijn. Er zijn verschillende redenen voor het opslaan van goederen. Bij Selfstorage Helmond kunt u terecht met al uw goederen wanneer opslagruimte huren. Door onze verschillende afmetingen zit er altijd een opslagbox bij die perfect is voor uw goederen opslag.

Wanneer opslagruimte huren