• Banner Selfstorage Helmond
  • Banner Selfstorage Helmond
  • Banner Selfstorage Helmond
  • Banner Selfstorage Helmond
  • Banner Selfstorage Helmond
  • Banner Selfstorage Helmond
  • Banner Selfstorage Helmond
  • Banner Selfstorage Helmond
  • Banner Selfstorage Helmond
  • Banner Selfstorage Helmond
  • Banner Selfstorage Helmond

Aanbieding

Tijdelijke opslagruimte Gemert

Selfstorage Helmond biedt een flexibele oplossing voor particulieren en bedrijven uit Gemert (13 km van onze vestiging) en omstreken die extra opslagruimte nodig hebben. In ons self storage gebouw, gelegen aan de Vlierdensedijk in Helmond, vindt u 400 uiterst moderne opslagruimtes in meer dan 25 afmetingen. Ontdek onze garaboxen (met alarmsysteem!) en sla uw goederen beveiligd op in een van onze garageboxen in Helmond. 

Tijdelijke of permanente opslagruimte in Gemert nodig?

Al vanaf € 40,00 per maand! 

Gaat u verhuizen of komt u ruimte tekort? En bent u dus op zoek naar een grote garageboxen in de buurt van Gemert? Bij Selfstorage Helmond, een opslaggebouw met ruime opslagruimtes op slechts 13 kilometer afstand van Gemert, kunt u al tegen een scherp tarief een kleine of grote opslagruimte huren. Dit kan voor meerdere doeleinde zijn: voor tijdelijke of permanente opslag van inboedel, meubels, goederen of archieven. 

Tijdelijke opslagruimte nodig in Gemert? Ontdek SelfStorage Helmond

Ontdek onze boxen


Opslagruimtes voor particulieren en bedrijven

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons hun goederen voordelig en beveiligd opslaan voor een onbepaalde tijd. De garageboxen die verhuurd worden hebben genoeg ruimte om tot wel 300 dozen op te slaan.  Met prima service, ruime openingstijden en goedkope tarieven zijn wij al jaren een toonaangevende oplossing voor iedereen met behoefte aan extra opslag in de omgeving van Gemert!

Om bedrijven zoveel mogelijk tegemoet te komen, hanteert SelfStorage Helmond ruime openingstijden. De opslaggebouwen zijn iedere dag van 06:00 uur tot 23:00 uur toegangelijk. In het gebouw hangen meerdere camera's zodat uw opslagbox altijd beveiligd is. Daarnaast is het mogelijk, op verzoek, om uw opslagruimte met een individueel alarm te beveiligen. 

Goedkope opslagruimtes

In heel Nederland bevinden zich tal van opslaggebouwen met ruime opslagruimtes. Maar zijn die opslagruimtes ook allemaal goedkoop? Vaak vragen verhuurders hoge prijzen voor het huren van een opslagbox. Bij SelfStorage Helmond vinden wij juist dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om een opslagbox te kunnen huren. U kunt daarom bij ons opslagruimtes huren van verschillenden groottes: klein, middel, groot. Per type hanteren wij verschillende tarieven

Ontdek onze goedkope opslagruimtes en huur uw favoriete opslagbox bij SelfStorage Helmond, de totaalaanbieder van ruime opslagruimtes in Gemert en omstreken. 

Tijdelijke opslagruimte in Gemert huren

Voor het huren van een tijdelijke opslagruimte of permanente opslagruimte in Gemert bent u bij Selfstorage Helmond aan het juiste adres! Ontdek de vele mogelijkheden en sla uw opslagproducten of goederen beveiligd op in een van onze garageboxen.

Opslagruimte huren

 

Beschermmaterialen voor opslagproducten

Tijdens de verhuizing van uw spullen naar de opslagruimte en weer terug, wilt u niet dat uw spullen beschadiging oplopen. Om er voor te zorgen dat uw dure meubels, goederen of belangrijke administratie in goede staat blijven hebben wij inpak- en beschermmaterialen. Bescherm uw spullen goed, wij zorgen er daarna voor dat ze veilig staan!