• Banner Selfstorage Helmond
  • Banner Selfstorage Helmond
  • Banner Selfstorage Helmond
  • Banner Selfstorage Helmond
  • Banner Selfstorage Helmond
  • Banner Selfstorage Helmond
  • Banner Selfstorage Helmond
  • Banner Selfstorage Helmond
  • Banner Selfstorage Helmond
  • Banner Selfstorage Helmond
  • Banner Selfstorage Helmond

Aanbieding

Meubelopslag

Bent u van plan te gaan verhuizen, maar weet u geen oplossing voor de (tijdelijke) opslag van uw meubels? Selfstorage Helmond biedt een goedkope en veilige opslagruimte op maat. Ideaal voor uw meubels en andere inventaris.

De beste meubelopslag

Op een centrale plek in Helmond vindt u onze meubelopslag. Het pand waarin wij bevinden beschikt over 360 meubeelopslagboxen in meer dan 25 afmetingen. Zo vindt u altijd een meubelopslag die aan uw behoeften voldoet. 

Bekijk tarieven meubelopslag

 

Waarom meubelopslag huren?

Het hebben van een opslagruimte voor uw meubels kan in diverse situaties uiterst handig zijn. Of het nu gaat om een verhuizing of het aanschaffen van nieuwe meubels, een meubelopslag biedt de perfecte oplossing om uw spullen veilig te bewaren.

Meubelopslag

Meubelopslag tijdens de verhuizing

Wij kunnen het ons heel goed voorstellen, u heeft behoefte aan een andere woonruimte. Verhuizen naar een bestaande woonruimte, nieuwbouw of het verbouwen van uw woonruimte behoren tot de opties. Maar wat te doen met uw meubels voor of na de verhuizing of tijdens de bouw/verbouwing?

Eindelijk is het zover, de kans doet zich voor uw eigen droomhuis te verwezenlijken. De grond is gekocht, de bouw kan beginnen, maar het voormalige huis is al verkocht. Het komt regelmatig voor dat gezinnen tijdens de nieuwbouw moeten leven in een tijdelijke woonunit. Deze zijn vaak bijzonder klein, dus waar moet u al die tijd uw overbodige meubels opslaan? Het huren van een opslagruimte bij Selfstorage Helmond is een ideale en veilige oplossing voor de opslag van uw meubels tijdens de bouw!

Het samenvoegen van twee gezinnen in een huis zorgt vaak voor extra veel meubels. Zijn sommige meubels overbodig en wilt u ze verkopen, of bent u eraan gehecht maar passen ze niet bij de rest van het interieur? Ook een verbouwing neemt vaak de nodige problemen met zich mee. U heeft niet de beschikking over een grote garage of de meubels komen onder het stof te zitten.

Bent u op zoek naar een goedkope opslagruimte? We kunnen ons voorstellen dat u in tijdelijk nood zit met veel spullen en snel een oplossing zoekt om deze op te bergen. Wij bieden flexibele tijdelijke opslagruimtes aan met meer dan 25 verschillende afmetingen. Hierdoor zit er altijd een opslagruimte bij die past bij uw wensen.

Bij Selfstorage Helmond staan uw meubels veilig en droog opgeslagen, tijdelijk of permanent!

Werkgebied van Selfstorage Helmond

Onze opslagruimtes bevinden zich in Helmond. Wij verwelkomen bij Selfstorage Helmond veel klanten uit Venray, Geldrop, Deurne, Asten, Someren en Gemert. Natuurlijk is iedereen welkom bij ons. 

Offerte aanvragen